Wat is
Cryolipolyse

Cryolipolyse is een methode voor het verwijderen van vetcellen door koude. Het is een veilige en betrouwbare methode waar geen operatie aan te pas komt. Door gecontroleerde koude worden vetcellen gekoeld tot ze kristalliseren. Vervolgens voert het lichaam de vetcellen geleidelijk af via de natuurlijke weg.

Hoe werkt
Onze Methode

Een vet bevries behandeling begint met twee minuten warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. Door de kou wordt cryolipolyse bereikt, de vetcellen worden vernietigd door specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 0 en -6 graden Celsius. Door deze gecontroleerde koeling van de vetcellen zal het apoptose proces in gang worden gezet. Uw dode vetcel zal gedurende 14 dagen na uw behandeling op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd.

Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een proces initiĆ«ren die bekend staat als “thermische schok”. Daarnaast verbetert de behandeling de bloedsomloop en de productie van collageen, en bevordert de vernieuwing van uw huid en weefsel.

Slimming is pijnvrij: cliƫnten vergelijken het met een intense massage. Behandelingen worden meestal binnen 40 minuten voltooid.

Minuten

Minuten

Pijnloos

Pijnloos

Direct Resultaat

Direct Resultaat

Vermindering van vet

Vermindering van vet