Cryo- Laserontharing

Hoe werkt Laserontharing? 

Het laserlicht dringt door tot in de haarfollikel om deze te beschadigen, zodat het haar niet terug groeit en de toekomstige haargroei vertraagd wordt. Dit zorgt uiteindelijk voor een permanent ontharingsresultaat.

 

Klinisch bewezen resultaat 

In meer dan 95% van de behandelde personen melden haarreductie van meer dan 80% na 5 tot 8 behandelingen.  Het haar wordt fijner, lichter, minder en groeit langzamer. Na 1 of 2 sessies wordt in alle gevallen een haarreductie van meer dan 30 tot 50% gemeld.

 

Diode laser versus IPL

Een diodelaser werkt dieper in de huid dan de klassieke IPL-methode waardoor de resultaten duurzamer zijn.  De diodelaser kan op bijna alle zones van het lichaam gebruikt worden.

Laserontharing met Definitive plus

De definitive plus is een zeer krachtige en gecertifieerd laserontharingstoestel met 3 golflengtes (Alex, Diode, YAG) om de meest effectieve resultaten te garanderen na slechts enkele sessies. Verder beschikt de definitive plus over de ICE TECHNOLOGY (gekoeld handstuk), hierdoor ervaart de klant een gevoel van comfort tijdens de behandeling.

 

Waarom kiezen voor 3 golflengtes?
Door de absorptie- en penetratieniveaus van drie verschillende golflengten te combineren, bereikt het toestel de veiligste en meest volledige ontharing die vandaag op de markt is.

 

Alex 755nm golflengte
Voor het breedste scala aan haar en kleur. De golflengte van Alex biedt de krachtigste energieabsorptie van de melanicchromofoor, waardoor het ideaal is voor het de meeste haren en kleuren – vooral licht en dun haar. Met een meer oppervlakkige penetratie, richt de 755nm golflengte zich op de uitstulping van de haarfollikel en is bijzonder effectief voor oppervlakkig haar op gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip.

Diode 808nm golflengte
De klassieke golflengte in laserhaarverwijdering. De golflengte van 808nm biedt een diepe penetratie van het haarfollikel met een hoge gemiddelde kracht. De 808nm heeft een gematigd melanic absorptieniveau dat het voor donkerdere huidtypes veilig maakt. Zijn diepe penetratievaardigheden richten zich op het haarzakje en de haarwortel van het haarfollikel, terwijl de gematigde penetratie van de weefseldiepte het ideaal maakt voor de behandeling van armen, benen, wangen en baard.

YAG 1064nm golflengte
Gespecialiseerd voor donkere huidtypes. Yag 1064nm golflengte wordt gekenmerkt door een lage melanine absorptie, waardoor het een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes. Tegelijkertijd biedt de 1064nm de diepste penetratie van de haarfollikel, waardoor de haarfollikel de papilla kan leiden en het diep ingebed haar kan behandelen. Ideaal voor het behandelen van hoofdhuid, oksels en schaamstreek.

Ice Technology / cooler handle
Tijdens de behandeling, kan de huid met de cooler handle worden afgekoeld. De temperatuur kan op het handvat worden aangepast. Dit brengt u een nieuwe ervaring van de ontharing, die de pijn verlicht en het effect verbeterd.

Voordelen :

  • Professionele en pijnloze permanente ontharing
  • Geschikt voor elk huidtype (I-VI) en elke haarkleur
  • Gegarandeerd, langdurig resultaat door gebruik van de meest geavanceerde technologie : Multi-golflengteplatform ALEX 755nm + DIODE 808nm + YAG 1064nm
  • Maximaal comfort dankzij de ICE Technology
  • Hoogste gegarandeerde veiligheid

 

De behandeling :

  • Er wordt aangeraden om 6 weken voor de behandeling niet meer te epileren met harsen of waxen. Je mag wel nog scheren tot 2 dagen voor de behandeling.
  • Je hebt meerdere behandelingen nodig. In de meeste gevallen 5 tot 8 behandelingen, met telkens een tussenperiode van 6 weken.
  • Kort na de behandeling kan de behandelde zone roodheid en/of een lichte zwelling vertonen. Dit is een natuurlijke reactie.
  • Sauna en hete baden zijn afgeraden 24 à 72 uur na de behandeling.
  • Voor, tijdens en na het behandeltraject is het belangrijk dat je blootstelling aan de zon/zonnebank beperkt wordt. Gebruik steeds zonnecrème en vermijd het gebruik van zelfbruinende crèmes.